Ανοίξτε το δικό σας κέντρο Sensory & Messy Play

Η ανάπτυξη του παιδιού είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τον σύγχρονο γονέα αλλά και ολόκληρη την επιστημονική κοινότητα. Κάθε γονέας ανησυχεί για την, όσο το δυνατό, καλύτερη ανάπτυξη του παιδιού του. Οι ρυθμοί ζωής της σύγχρονης κοινωνίας είναι ταχύτατοι, ενώ η πληροφορία που καταφθάνει στα παιδιά μας είναι δυσανάλογη της ηλικίας τους. Το γεγονός αυτό δημιουργία μία νέα ανάγκη, αυτήν της πρόληψης, σε όλους τους τομείς της ανάπτυξης του παιδιού, έτσι ώστε παρά τους γρήγορους ρυθμούς ζωής να γίνει ένας λειτουργικός ενήλικας, και ως εκ τούτου, ένας άνθρωπος που μπορεί να σκεφτεί μόνος του με αυτοπεποίθηση και σθένος, μπορεί να λάβει αποφάσεις αλλά και λύσει μόνος του τα προβλήματά του. Πρόκειται για μία μεγάλη ευθύνη που εν μέρει λαμβάνεται από εμάς, καθώς στο Sensory & Messy Play by Ψυχολο-Υγεία εκπαιδεύουμε κάθε παιδί στα συναισθήματα τόσο του ίδιου όσο και των άλλων, καθώς και στη διαχείριση αυτών, να μαθαίνει πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, να ελέγχει την παρορμητικότητά του (κ.ά.), να δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη προσωπικότητα γενικότερα, η οποία θα το οδηγήσει στο να δημιουργήσει στο μέλλον τη δική του μικρή (ή/και μεγάλη) αυτοκρατορία. Αυτό είναι το όραμά μας, αυτό είναι το χρέος μας!

Αν θέλεις να γίνεις συνοραματιστής μας και είσαι ένα φιλόδοξο άτομο που αναζητά την καινοτομία και τη μοναδικότητα τότε έλα στην οικογένειά μας!

Εάν έχετε Κέντρο Ειδικών Θεραπειών, Κέντρο Ξένων Γλωσσών, Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης κλπ,
μπορείτε να εντάξετε το πρόγραμμα στον χώρο σας!

Εάν όχι, και αγαπάτε τα παιδιά, τότε μπορείτε να ανοίξετε το δικό σας αυτόνομο κέντρο, στην περιοχή που σας ενδιαφέρει!


ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ
Shop in Shopαπό 1.500€
Αυτόνομο κέντροαπό 5.000€
 

Συχνές ερωτήσεις

1Δεν γνωρίζω τίποτα για το Sensory & Messy Play. Μπορώ να εκπαιδευτώ;
Μην σας απασχολεί! Θα εκπαιδευτείτε από εμάς. Μάλιστα, δίνεται η δυνατότητα να εξελιχθείτε σε εκπαιδευτής-εκπαιδεύτρια για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ενώ παράλληλα θα είστε και ιδιοκτήτης-ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.
2Έχω ήδη ένα Κέντρο. Μπορώ να λειτουργήσω μέσα στο υπάρχον κέντρο μου και το πρόγραμμα Sensory & Messy Play;
Κάθε επιχείρηση που ασχολείται είτε με την πρόληψη και τη θεραπεία, είτε με την εκπαίδευση των παιδιών μπορεί να λειτουργήσει το πρόγραμμα αυτό.
3Πού θα βρω Messy Play Instructor;
Κάθε άτομο με πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μπορεί να εκπαιδευτεί πάνω στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Εκτός αυτού, χτίζοντας ένα δίκτυο επαγγελματιών μέσω του Πανελλήνιου Συλλόγου Sensory & Messy Play υπάρχει μία βάση αναζήτησης επαγγελματιών.
4Πως θα παρακολουθούνται οι Messy Play Instructors στην επιχείρησή μου;
Μέσα από τις αξιολογικές διαδικασίες του Ψυχολο-Υγεία.
5Μπορεί ο Messy Play Instructor μου να έχει υποστήριξη και κάθε πότε;
Ο Messy Play Instructor έχει συνεχή επικοινωνία με την Επιστημονικά Υπεύθυνη του Προγράμματος.
6Πως θα βρω και πως θα εξοπλίσω τον χώρο στον οποίο θα στεγάσω την επιχείρηση;
Δεν χρειάζεται να σας απασχολεί κάτι τέτοιο. Με την σύναψη της συνεργασίας μας, υπάρχει ένα άτομο που σας κατευθύνει βήμα-βήμα για το κάθετί.
7Τι ενέργειες marketing θα χρειαστεί να κάνω για την προώθηση στην τοπική αγορά;
Στην αρχή οι ενέργειες marketing είναι καθαρά δική μας υπόθεση. Στην πορεία εκπαιδεύεστε από εμάς και με την δική μας καθοδήγηση θα καταφέρουμε το ιδανικό αποτέλεσμα.
 

Επικοινωνία

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε μαζί μας με παρακάτω τρόπους